2021. július 21., szerda


Kedves Nézőink!

Szeptemberben ismét megnyitja kapuit a Madách Színház!

Az évadnyitást jeles jubileummal ünnepeljük: szeptember 24-én 1500. alkalommal tűzzük műsorra T. S. Eliot és A. L. Webber legendás musicaljét, a Macskákat.

Az 1983-ban Szirtes Tamás rendezésében és Seregi László csodálatos koreográfiájával bemutatott, és azóta több macskaéletet is megélt musical az évfordulós előadást követően még hat alkalommal lesz látható a Madách Színház Nagyszínpadán.

Októberben az idei Szegedi Szabadtéri Játékokon nagy sikert arató Jézus Krisztus Szupersztár hosszú évek után visszatér a Madách Színházba.

A címszerepben Feke Pál mellett hatalmas örömmel üdvözöljük ismét Tóth Attilát, és külön köszöntjük Sasvári Sándort, aki 24 év után négy alkalommal a Madách Színház előadásában áll ismét színpadra pályája meghatározó szerepében.

Októberben Andrew Lloyd Webber klasszikusát, Az Operaház Fantomját is műsorra tűzzük, novemberben pedig érkezik a szintén jubiláló Mamma Mia! - a fergeteges musical 400. előadását november 22-én ünnepeljük.

Decemberben pedig Mary Poppins kinyitja varázsesernyőjét, és újra megteremti csodavilágát a Madách Színházban. A kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvölő musical szintén ünnepi dátumhoz közelít: december 22-én 400. alkalommal tűzzük műsorra.

Szeretettel várjuk újra élőben a Madách Színházban. 

Jegyeit július 22-én 10.00 órától válthatja meg jegypénztárunkban és online