2022. május 21., szombat


A nyári Mamma Mia!-előadásokkal és a jövő évad első felének műsorával érkezünk, a jegyelővétel június 1-én indul a jegypénztárunkban és a madachjegy.hu oldalon!

A Mamma Mia! ötödik szegedi vendégjátéka után július 22-31-ig ismét a Madách Színházban látható a nagysikerű ABBA-musical! Új szereplőket is köszönthetünk a darabban: Donna Sheridan szerepében Auksz Éva debütál majd, Sophieként pedig Zsitva Rékát láthatják júliustól.

A nyári szünet után szeptember 16-án az Aranyoskám bemutatójával nyit a Madách Színház, október 1-ig 19 alkalommal kerül színre a nagysikerű film Broadway-musical változata.

Október 7-én tér vissza legutóbbi fergeteges bemutatónk, A tizenötödik című történelmi musical! Kazinczy Lajos, a tizenötödik aradi vértanú története a közönség és a kritikusok körében is nagy sikert aratott. Be kell vallanunk, már mi is alig várjuk, hogy újra átélhessük azt a szeretetet, amelyet nézőinktől kaptunk az előadások során. Ritkán tapasztalatunk ilyen kirobbanó sikert, 15 percig állva tapsolt a közönség a bemutatókon, az erről készült videónkat ITT tudják megnézni.

Október 21-31-ig ismét a Mamma Mia! és az ABBA megunhatatlan zenéje tölti be a Nagyszínpadot.

November 4-6-ig és január 17-20-ig a hamarosan 40 éves Macskák-előadásunk várja a közönséget.

November 11-én az évad első jubileumi előadása következik: 900. alkalommal csendülnek fel Az Operaház Fantomja jól ismert dallamai, az ünnepi estére ismét különleges előadással készülünk.

December 16-án Mary Poppins megérkezik a Cseresznyefa utcába, és az ünnepek alatt végig velünk is marad. Mindenki legjobb karácsonyi ajándéka, gyerekekkel, nagyszülőkkel közös családi programként.

2023 januárjában újabb jubileumhoz érkezünk: az egyik legnagyobb magyar költő, József Attila életéről készült musicalünk 100. előadása következik január 12-én. Ünnepeljék velünk a magyar irodalom egyedülálló zsenijét!

Az évad első felét a József és a színes szélesvásznú álomkabát című Webber-musicallel zárjuk, január 26-tól február 5-ig lesz műsoron.

Találkozzunk a Madách Színházban nyáron és a jövő évadban is, várjuk Önöket szeretettel!