2023. december 7., csütörtök


December 11-én indul a jegyelővétel a februári repertoár-előadásainkra, valamint a májusi Az Operaház Fantomja előadásokra. Jegypénztárunkban 10.00 órától, online 12.00 órától érhetők el a jegyek.

Novemberben ünnepeltük Az Operaház Fantomja 20. születésnapját, az eseményről videós összefoglalót is készítettünk, ITT tudják megnézni.

Május 3-13-ig visszatér a Fantom a Madách Színházba, jövő hétfőtől válthatók jegyek az előadásra, május 6.,7.,8.,9.,10-én kulisszajárással egybekötve is!

Februárban a Pretty Woman és a SIX előadásunkhoz kapcsolódik az Utazás a függöny mögé! programunk, amely azoknak is érdekes lehet, akik már korábban látták az előadásokat, vagy később tervezik megnézni. A Nagyszínpadon a felnőtteknek szóló produkciók mellett a gyerekeket is várjuk: A Lúdas Matyi és A Négyszögletű Kerek Erdő kerül színre februárban.

A Madách Stúdión egy vígjáték, a novemberben bemutatott Jövőre, veled, ugyanitt című Bernard Slade-darab, valamint Csehov és Olga Knyipper halhatatlan szerelmének története, az Örökké fogd a kezem! várja a közönséget.

A Tolnay Szalonban ismét látható lesz február 16-án Kováts Kriszta önálló estje, A híd felé címmel.

Látogassanak el hozzánk februárban is!