2023. július 18., kedd


2023. november 3-án ünnepeljük Az Operaház Fantomja 20. születésnapját.

A Madách Színházban már hagyományosnak mondható nagyszabású jubileumi előadással várjuk a nézőket, újra a színpadon láthatják majd mindazokat, akik az elmúlt 20 évben sikerre vitték a Fantom romantikus történetét.

Az előadásra nagyon gyorsan elfogyott minden jegy, ezért úgy döntöttünk, hogy az ünnepi előadást teljes egészében megismételjük NOVEMBER 19-ÉN ESTE 19.00 ÓRÁTÓL.

A jegyek július 20-án 12.00 órától vásárolhatók meg a jegypénztárunkban, és a madachjegy.hu oldalon.

A Madách Színház 2003. május 30-án mutatta be Andrew Lloyd Webber Az Operaház Fantomja című musicaljét, Szirtes Tamás rendezésében. 17 évvel az ősbemutató után került a Fantom Magyarországra. A musical jogáért három színház versengett, végül a Madách Színház kreatív csapatát és Szirtes Tamás rendezőt érte a megtiszteltetés, hogy a világon először saját felfogásban, vagyis non-replica változatban vigye színre a világhírű darabot.

Az elmúlt két évtizedben Az Operaház Fantomja eddigi 921 előadását 736667 nézőnk látta. A kőszínházi előadások mellett a musical koncertváltozatát bemutattuk vidéki nagyvárosaink sportcsarnokaiban, illetve a Szegedi Szabadtéri Játékokon is.

Ünnepeljék velünk e kivételes musical 20. Madách színházi születésnapját!