2023. május 9., kedd


Május 16-án indul a jegyelővétel a Madách Színház 2023/24-es évadának november-december-januári előadásaira.

Május 16-án, kedden 10.00 órától a jegypénztárunkban, május 17-én, szerdán 12.00 órától online, a madachjegy.hu oldalunkon is megválthatják jegyeiket.

2023-ban először novemberben kerül színre Az Operaház Fantomja, amely idén ünnepli 20. születésnapját. 2003-ban mutattuk be Andrew Lloyd Webber egyik leghíresebb művét, amely az elmúlt két évtizedben óriási rajongótábort szerzett Magyarországon. November 3-án este a Madách Színházban már hagyományosnak mondható nagyszabású jubileumi előadással várjuk a nézőket, újra a színpadon láthatják majd mindazokat, akik az elmúlt 20 évben sikerre vitték a Fantom romantikus történetét.

November 25-től december 17-ig Mary Poppins ismét berepül a Cseresznyefa utcába és a Madách Színházba. A számtalan csodán túl, amelyeket az előadás nyújt a család minden tagjának, rendkívüli élményben lehet részük a nézőknek. Az elmúlt 10 évben rengetegen kerestek meg minket azzal a kéréssel, hogy gyermekük szeretne találkozni és közös fotót készíteni Mary Poppins-szal. Most megígérjük: ebben a sorozatban erre is lesz majd alkalom!

A következő évadban csak egyszer lesz műsoron a Mamma Mia! című nagysikerű produkciónk, amely már túl van az 500. előadáson! December elején a BOK Sportcsarnokban lesz látható. Ezúttal nemcsak a helyszín lesz új, szeretnénk különlegessé tenni a közönség számára az évad egyetlen Mamma Mia!-sorozatát, így minden előadáson meglepetésvendégek is fellépnek majd.

A 2024-es évet a József és a színes szélesvásznú álomkabát jubileumával kezdjük: január 3-án látható 300. alkalommal a megható bibliai történetet elmesélő Webber-musical. A jubileumi előadáson terveink szerint a színpadon köszönthetünk minden volt és jelenlegi szereplőt, és több extra produkcióval is készülünk.

Találkozzunk a Madách Színházban ősszel is!