Utazás a függöny mögé! - séta

2024. április 3., szerda Utazás a függöny mögé! - séta


Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy miután véget ért az előadás? Szeretné tudni, hogy vált jelmezt másodpercek alatt egy színész? Belehallgatna az előadásaink előtti készülődéshez tartozó hangbeállásba? Bejárná a Madách Színház legrejtettebb zugait, ahol még az itt dolgozók többsége sem járt sosem? Akkor ez az Ön programja!

Meghatározott előadásaink előtt részt vehet egy érdekes sétán, amelyen nemcsak a Madách Színház, de a produkciók szinte minden titkába beavatják a színház ügyelői: Hencz György és Imely-Füzi Attila.


JEGYVÁLTÁSI LEHETŐSÉGEK A SÉTÁRA:

  1. A megjelölt előadásokra szóló jegyek mellé váltható Séta-jegy a jegypénztárainkban, vagy a madachjegy.hu oldalon. Kérjük, az online színházjegyek vásárláskor ne felejtse el kosárba tenni az azonos számú sétajegyet is.
  2. Csak a Sétára is váltható jegy a madachjegy.hu oldalon és jegypénztárunkban. A Séta-jegy nem érvényes az előadásainkra.


  • Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a "Utazás a függöny mögött" - séta nem akadálymentesített, és különösen ajánlott kényelmes cipőben és ruhában érkezni, amelyben a szűk lépcsőkön, folyosókon és alagutakon való közlekedés könnyen megoldható.
  • Nem ajánljuk a programot azoknak, akiknek félelmet okoz a magasság, köznapian szólva tériszonyuk van.
  • A Séta pontosan 16.30 órakor indul a Madách Színház előcsarnokából, a későn érkezők sajnos nem tudnak csatlakozni a csoporthoz.
  • Kérjük, hogy a Séta alatt fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek, és a sétavezető instrukciói szerint járjanak el.


AKTUÁLIS DÁTUMOK:

AKTUÁLIS DÁTUMOK:

Az Operaház Fantomja

Én, József Attila

Macskák

Mamma Mia!

Pretty Woman