Élő színházi előadás nagyméretű kivetítőn a Madách Színház csillagfényes Tetőteraszán!

2021. június 21., hétfő Élő színházi előadás nagyméretű kivetítőn a Madách Színház csillagfényes Tetőteraszán!


Egyedülálló és kihagyhatatlan lehetőség minden Madách-rajongó számára: élőben nézhetik a VASÁRNAP MONDD EL! előadásunkat a csillagfényes Tetőteraszon! Ezeken az estéken megmutatjuk online színházunk legújabb sikerének kulisszatitkait, közösségi élmény-ünnepet élhetnek át velünk, és művészeinkkel is találkozhatnak személyesen.

A jól bevált gyakorlat szerint az online térre létrehozott előadásainkat élőben játsszuk a Madách SzínpadON stúdiójában, júliusban azonban rendkívüli lehetőséggel készülünk. Ezeken az estéken az előadások megtekintésén túl a közönségnek megmutatjuk a technikai eszközökkel felszerelt díszletet, bejárhatják a stúdiót. A kulisszajárás után a Tetőteraszon megtekinthetik az élőben közvetített előadást, majd találkozhatnak az este főszereplőjével, a zenei vezetővel és a rendező SZIRTES TAMÁSSAL, akiktől minden kérdésre választ is kaphatnak, és egy pohár pezsgőre is vendégeink lesznek.

A csillagfényes Tetőteraszon megrendezett élő közvetítések mellett természetesen továbbra is követhetik előadásainkat otthonukban, akár a saját kertjükben, teraszukon is.

A CSILLAGFÉNYES TETŐTERASZON TARTOTT ELŐADÁSOK IDŐPONTJAI:

  • 2021. július 21. szerda– VASÁRNAP MONDD EL! – GUBIK PETRÁVAL Kulisszajárás kezdete: 19.30 óra, Előadás kezdete: 20.00 óra
  • 2021. július 28. szerda – VASÁRNAP MONDD EL! – GALLUSZ NIKOLETTEL Kulisszajárás kezdete: 19.30 óra, Előadás kezdete: 20.00 óra

JEGYEK CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓK, ITT VÁSÁROLHATÓK MEG:

Jegyvásárlás a Tetőteraszra


HA OTTHON SZERETNÉK KÖVETNI A VASÁRNAP MONDD EL! online előadásunkat, itt tudnak jegyet venni:

2021. július 15. 20.00 óra

2021. július 21. 20.00 óra

2021. július 28. 20.00 óra

Tartsanak velünk a nyár legkülönlegesebb színházi előadásán, a Madách Színházban!