Új előadásokkal bővül a SzínpadON műsora januárban!

2020. december 31., csütörtök Új előadásokkal bővül a SzínpadON műsora januárban!


Pályacsúcs címmel indul új online sorozatunk, amelynek célja, hogy Nézőink az eddig csak a színpadon csodált színészekről minél többet megtudjanak, kerüljenek közelebb hozzájuk. Művészeinktől azt kértük, hogy legyenek őszinték, igazak és hitelesek. A sorozat házigazdája Kadarkai Endre, akinek igazságkereső szenvedélyével művészeink valóban közelebb kerülnek Önökhöz. Január 15-én Tompos Kátya és Szemenyei János, január 17-én pedig Oroszlán Szonja és Balla Eszter lesz a Pályacsúcs vendége. 

Január 21-22-én újra látható lesz az Örökké fogd a kezem! nagysikerű előadása Nagy-Kálózy Eszterrel és Rudolf Péterrel, Szirtes Tamás rendezésében. A hónap végén pedig újabb előadással bővül online repertoárunk: január 29-én és 31-én a Szomorú vasárnap című előadásunkat láthatják SzínpadON.

A Madách Színház kifejezetten az online térre hoz létre új produkciókat, amelyeket a klasszikus színházi rendszer szerint repertoárban játsszunk, és minden esetben élőben, valós időben közvetítünk nézőinknek. Előadásainkat minden alkalommal egy rövid bevezetővel indítjuk, amely segít ráhangolódni a nézőknek a színházi élményre. Az Örökké fogd a kezem! előadások előtt Nyáry Krisztián irodalomtörténész Csehovról és a szerelemről mesél, a Jövőre, veled, ugyanitt előadások előtt Gálvölgyi János a vígjátékokról őrzött emlékeit eleveníti fel.