Tájékoztató a Tetőterasz koncertek nézőinek

2021. május 6., csütörtök Tájékoztató a Tetőterasz koncertek nézőinek


Kedves Vendégünk!

Nagyon örülünk, hogy ismét a Madách Színházban üdvözölhetjük.

Rendkívül fontos számunkra valamennyi nézőnk biztonsága és biztonságérzete.

A HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK ÉRTELMÉBEN AZ ELŐADÁSUNK CSAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY BIRTOKÁBAN LÁTOGATHATÓ, A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT A BELÉPÉSNÉL KOLLÉGÁINK ELLENŐRZIK. KISKORÚAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐ FELNŐTT FELÜGYELETE ALATT VEHETNEK RÉSZT AZ ELŐADÁSON. A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY SZEMÉLYAZONOSÍTÓ IGAZOLVÁNY VAGY ÚTLEVÉL FELMUTATÁSÁVAL EGYÜTT ÉRVÉNYES.

Kérjük, fogadják meg ajánlásainkat:

Az előadás helyszíne a Madách Színház Tetőterasza, amely a Színház épületének III. emeletén található. Kérjük, hogy a Művészbejárón (VII., Hársfa utca 36.) keresztül lépjenek a színházba. Az előadás kezdete 20.30 óra. A kapunyitás 20.00 órakor történik.

A tetőterasz lépcsőkön keresztül közelíthető meg, az útvonal nem akadálymentesített.

Belépéskor lázmérés történik, valamint lehetőség van érintésmentes kézfertőtlenítésre. Kérjük Nézőinket, hogy ezt vegyék igénybe.

A közlekedési korlátokat, kilincseket fokozott figyelemmel fertőtlenítjük az előadás előtt és alatt. Az épületen való áthaladáskor és az épületben való tartózkodáskor kérjük, viseljenek maszkot. A Tetőteraszon színészeink biztonsága érdekében tisztelettel megkérjük Önöket, hogy továbbra is viseljék maszkjaikat.

A mosdók az épület II. emeletén helyezkednek el.

A jegyek nem helyre szólóak, kérjük, a helyeket érkezési sorrendben foglalják el. A védőtávolság megtartása érdekében arra kérjük Nézőinket, hogy fogadják el a nézőtéri dolgozók irányított ültetését. A nézőtérre való érkezés és távozás irányítottan zajlik.

Köszönjük megtisztelő jelenlétüket és együttműködésüket.

Emlékezetes színházi estét kívánunk!

Madách Színház