SzínpadON - Meglepetés ajándék!

2021. április 8., csütörtök SzínpadON - Meglepetés ajándék!


Ajándék előadásokkal köszönjük meg Önöknek, hogy hónapok óta hűséges nézői online színházunknak.

A SzínpadON projekt tavaly kora nyár óta „megy házhoz” nézőink otthonába. Az elmúlt majdnem egy évben számos sikeres előadást tartottunk a virtuális térben, köztük koncerteket, világhírű színdarabokat követhettek mindazok, akik csatlakoztak hozzánk színházi estéinken.

Úgy döntöttünk, hogy áprilisban a Pályacsúcs-beszélgetések három előadását INGYENESEN elérhetővé tesszük, a megtekintésükhöz csupán a megszokott jegyvásárlási folyamatban kell jegyet igényelniük.

Április 14-én Balla Esztert és Oroszlán Szonját Csepelyi Adrienn, a WMN újságírója beszélgetőtársaiként láthatják. A különleges tudakozóban Eszter és Szonja felidézi főiskolai élményeit, vizsgaelőadásukból egy duettet is előadnak, és tőlük még sosem hallott dalokkal is készültek.

Április 21-én a Feke Pállal és Nagy Sándorral készült Pályacsúcs előadást ismételjük meg. Partnerük Kadarkai Endre lesz, aki különlegesen őszinte vallomásra bírta rá a Madách Színház sztárjait.

Április 28-án a Pályacsúcs-sorozat első darabját láthatják Tompos Kátyával és Szemenyei Jánossal. Csepelyi Adrienn a két egykori osztálytárssal 20 évet repült vissza az időben, még korabeli felvételeket is láthatnak majd. Zenében sem lesz hiány a két fantasztikus hangú művész estjén.

Fogadják szeretettel ajándékunkat, tartsanak velünk a Pályacsúcs-estéken is!