Nyit a Madách Színház!

2021. április 26., hétfő Nyit a Madách Színház!


A Madách Színház Tetőteraszán a legnagyobb biztonságban várjuk a nézőinket május végétől. Online Színházunkban Webber-művet mutatunk be magyarországi ősbemutatóként júniusban.

Nagyon örülünk, hogy hamarosan újra személyesen fogadhatjuk közönségünket. A korlátozások fokozatos feloldása rövidesen lehetővé teszi, hogy megnyithassuk a Madách Színházat a nézők előtt, a legteljesebb biztonságban, a Tetőteraszunkon.

A Madách Színház az újranyitás mellett továbbra is várja nézőit Online Színházában. Júniusban újabb bemutatóra készülünk a Madách SzínpadON.

A Madách Színház magyarországi ősbemutatóként viheti színre online ANDREW LLOYD WEBBER egyik művét: júniusban SZIRTES TAMÁS rendezésében mutatjuk be a VASÁRNAP MONDD EL című produkciót a Madách Színház Online Színházában.

Terveink szerint május végén indul koncertsorozatunk a Színház Tetőteraszán, ahol legnépszerűbb művészeink musical-koncertekkel várják a nézőket. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb előadásait és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézzük majd fel.

Továbbra is nagyon fontos számunkra nézőink és munkatársaink egészsége. Mindent megteszünk azért, hogy munkatársaink teljeskörűen rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, és a fokozott biztonsági intézkedések betartásával közönségünk felhőtlenül élvezhesse újra az Élő Színház varázsát.

Műsorunkat hamarosan meghirdetjük, és nagy szeretettel látjuk minden kedves nézőnket személyesen és a virtuális térben is!