Elhalasztjuk az Én, József Attila és az Anna Karenina januári előadásait

2020. december 9., szerda Elhalasztjuk az Én, József Attila és az Anna Karenina januári előadásait


Kedves Nézőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a pandémiás helyzet miatt a januárra meghirdetett Én, József Attila és Anna Karenina előadásokat elhalasztjuk. Az Én, József Attila előadások 2021. május 25. és 30. között, az Anna Karenina előadások 2021. június 2. és 5. között lesznek megtartva.

Az Én, József Attila és az Anna Karenina előadásokra váltott jegyek esetében az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

1. Jegyüket a májusi előadások valamelyikére átcseréljük.

2. Jegyüket ajándékkártyára cseréljük, amely 2021. december 31-ig felhasználható a Madách Színház bármelyik előadására.

3. Amennyiben jegyeiket szeretnék visszaváltani, megtehetik 2021. január 17-ig.

4. Abban az esetben, ha megváltott jegyük árával támogatni kívánják a Madách Színházat, azaz nem óhajtják sem visszaváltani, sem ajándékkártyára cserélni, kérjük, tudassák ezt velünk írásban. Köszönettel fogadjuk nyilatkozatukat felajánlásukról a szervezes@madachszinhaz.hu címen.

Mi a teendőjük?

I.  Amennyiben online vásárolták jegyüket, munkatársaink e-mailben megkeresik Önöket. Kérjük, válaszlevelükben közöljék döntésüket, addig legyenek türelemmel.

II. Amennyiben bármelyik pénztárunkban vásárolták jegyüket, akkor az alábbiak közül választhatnak:

a.  Kérjük, hogy a jegyet fotózzák le és küldjék el a szervezes@madachszinhaz.hu címre, és közöljék szándékukat (ajándékutalványt kérek, a jegy árának visszafizetését kérem, vagy lemondok a jegy áráról a Színház javára). A levél tárgyában jelöljék meg az elmaradt előadás címét és dátumát. A visszaváltás esetén kérjük a bankszámla számukat is szíveskedjenek megadni. Ezt követően szükség esetén munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot, és kérésüknek megfelelően intézkedik.

b.  A jegyüket személyesen a Madách Színház jegypénztárában is visszaválthatják 2021. január 17-ig hétköznaponként 10.00-18.00 óráig, a Budapest, VII. Erzsébet krt. 31-33. szám alatt.

AKÁR ONLINE VÁSÁROLTÁK A JEGYET, AKÁR PÉNZTÁRBAN, KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY A JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA VAGY AJÁNDÉKKÁRTYÁRA CSERÉLÉSE 2020. JANUÁR 17-IG LEHETSÉGES!

Kérdéseiket továbbra is a szervezes@madachszinhaz.hu e-mail címen várjuk, vagy forduljanak munkatársainkhoz hétfőtől péntekig 10-18 óráig a 70/491-6780 és 70/684-0851-es telefonszámon.

Én, József Attila - 2021. május Anna Karenina - 2021. június