Elhalasztjuk a József és a színes szélesvásznú álomkabát januári előadásait

2021. január 6., szerda Elhalasztjuk a József és a színes szélesvásznú álomkabát januári előadásait


Kedves Nézőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a pandémiás helyzet miatt a januárra meghirdetett József és a színes szélesvásznú álomkabát előadásokat elhalasztjuk. Az előadások 2021. június 11. és június 20. között lesznek megtartva. A korábbi jegyek nem érvényesek automatikusan az új előadásokra!

A József és a színes szélesvásznú álomkabát előadásokra váltott jegyek esetében az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

1. Jegyüket a júniusi előadások valamelyikére átcseréljük.

2. Jegyüket ajándékkártyára cseréljük, amely 2022. december 31-ig felhasználható a Madách Színház bármelyik előadására.

3. Amennyiben jegyeiket szeretnék visszaváltani, megtehetik 2021. január 31-ig.

4. Abban az esetben, ha megváltott jegyük árával támogatni kívánják a Madách Színházat, azaz nem óhajtják sem visszaváltani, sem ajándékkártyára cserélni, kérjük, tudassák ezt velünk írásban. Köszönettel fogadjuk nyilatkozatukat felajánlásukról a szervezes@madachszinhaz.hu címen.

Mi a teendőjük?

I. Amennyiben online vásárolták jegyüket, munkatársaink e-mailben megkeresik Önöket. Kérjük, válaszlevelükben közöljék döntésüket, addig legyenek türelemmel.

II. Amennyiben bármelyik pénztárunkban vásárolták jegyüket, akkor az alábbiak közül választhatnak:

a. Kérjük, hogy a jegyet fotózzák le és küldjék el a szervezes@madachszinhaz.hu címre, és közöljék szándékukat (ajándékutalványt kérek, a jegy árának visszafizetését kérem, vagy lemondok a jegy áráról a Színház javára). A levél tárgyában jelöljék meg az elmaradt előadás címét és dátumát. A visszaváltás esetén kérjük a bankszámla számukat is szíveskedjenek megadni. Ezt követően szükség esetén munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot, és kérésüknek megfelelően intézkedik.

b. A jegyüket személyesen a Madách Színház jegypénztárában is visszaválthatják 2021. január 31-ig hétköznaponként 10.00-18.00 óráig, a Budapest, VII. Erzsébet krt. 31-33. szám alatt.

AKÁR ONLINE VÁSÁROLTÁK A JEGYET, AKÁR PÉNZTÁRBAN, KÉRJÜK, VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY A JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA VAGY AJÁNDÉKKÁRTYÁRA CSERÉLÉSE 2021. JANUÁR 31-IG LEHETSÉGES!

Kérdéseiket továbbra is a szervezes@madachszinhaz.hu e-mail címen várjuk, vagy forduljanak munkatársainkhoz hétfőtől péntekig 10-18 óráig a 70/491-6780 és 70/684-0851-es telefonszámon.

József és a színes szélesvásznú álomkabát - 2021. június