2021. április 1., csütörtök


Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az április 16-ra tervezett A két egyetlen – Karinthy Frigyes nagy szerelmei című bemutatónkat 2021 őszére halasztottuk. A pandémiás helyzet okozta szigorú zárás miatt az online előadásaink próbáit is fel kellett függesztenünk, és a jelenlegi helyzetben nehéz lenne megjósolni, mikor indulhat újra a személyes jelenlétet igénylő alkotó munka a színházban. A legfontosabb most számunkra a munkatársaink egészségének védelme, ezért kellett meghoznunk ezt a döntést.

Nem szeretnénk azonban Önöket megfosztani a Madách Színház előadásaitól, ezért áprilisban a korábbi sikeres online produkcióinkat ismételjük meg felvételről. 

Április 10. – Müller Péter-Seress Rezső: Szomorú vasárnap

A Szomorú vasárnap egy halhatatlan szerelem története. Seress Rezső, sok örökzöld sláger, és a világhírű dal, a Szomorú vasárnap szerzője visszatér oda, ahol életét, mint zongorista, élte: a legendás Kispipába. Szereplők: Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter és Nagy Sándor. Rendező: Horgas Ádám

Április 16. – Örökké fogd a kezem! 

A mű két rendkívüli emberről, a világirodalom egyik legnagyobb írójáról és a kor ünnepelt színésznőjéről szól. Csehov és Olga Knyipper szenvedélyes szerelme és házasságuk története személyes levelekben elbeszélve. Carol Rocamora darabját Szirtes Tamás rendezésében, Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter előadásában láthatják. 

Április 25. – Kerüljenek közelebb musicalslágereinkhez! – Duett koncert a Mamma Mia! sztárjaival – Sasvári Sándorral és Kováts Krisztával

Ezen az estén legsikeresebb musicaljeink közül a Mamma Mia! jól ismert dallamaival és művészeink személyes zenei kedvenceivel ünnepeljük a Zenét. Egy este klasszikus musicalekkel, kortárs magyar dalokkal és különleges látvánnyal.

Április 30. – Kerüljenek közelebb musicalslágereinkhez! - Duett koncert Az Operaház Fantomja sztárjaival – Csengeri Attilával és Fonyó Barbarával

Színházunknak lételeme a zene. Ezen az estén legsikeresebb produkcióink közül Az Operaház Fantomja jól ismert dallamai csendülnek majd fel, művészeink személyes zenei kedvenceivel együtt. A duett koncertek különleges zenei és személyes élményt nyújtanak, a hangulatot pedig látványos videóanyag teszi teljessé.

Tartsanak velünk áprilisban is, és vigyázzanak az egészségükre!