Megújul a Jézus Krisztus Szupersztár a Szegedi Szabadtérin!

2021. július 3., szombat Megújul a Jézus Krisztus Szupersztár a Szegedi Szabadtérin!


Andrew Lloyd Webber és Tim Rice világhírű musicalje, a Madách Színház nagy sikerű előadása július 2-től a szegedi Dóm téren látható.

Idén nyáron újra megelevenedik a népszerű történet a Madách Színház előadásában. Szirtes Tamás újragondolt rendezésében az előadás látványvilága is megújult, a mű új értelmezést nyert és mindebben a színészi játék is új dimenzióba helyeződött. Magyarországon még nem hallott hangszerelésben láthatják a nézők a csodálatos művet. A Madách Színház az elmúlt években olyan felejthetetlen előadásokat vitt színre a Dóm téren, mint például a Szerelmes Shakespeare, a Mamma Mia! vagy A nyomorultak.

A világhírű musical főszerepében Szegeden az ország egyik legismertebb musicalszínészét, Feke Pált láthatják, Mária Magdolnaként pedig Gallusz Nikolett lép színpadra. Jézus tanítványát, Júdást Serbán Attila alakítja, míg Pilátusként Sasvári Sándor tér vissza Szegedre.

A szenzációs produkció öt estén át, július 2-án, 3-án, 4-én, 9-én és 10-én látható idén nyáron a Dóm téren, itt vehetik meg jegyüket: www.szegediszabadteri.jegy.hu

A hatályos jogszabályok szerint az előadás MÁR VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL is látogatható!