2021. december 3., péntek


Nem mindennapi élményt élhettek át azok a szerencsések, akik tegnap este a Mamma Mia! előadásunkat választották. Az előadás sokáig éppen ugyanúgy zajlott, ahogyan a múltban már több mint négyszáz alkalommal, a fináléban azonban Szirtes Tamás igazgató váratlanul a színpadra lépett, és felhívta a Baltazár Színház / Baltazar Theatre ép és fogyatékossággal élő színészeit, hogy a musical záródalát közösen adják elő a darabban szereplő színészekkel karöltve. 

A nézők megilletődöttsége mindössze egy pillanatig tartott, a meglepetés egy szempillantás alatt mosollyá, tapssá és könnyekké változott - a színház összetartó ereje ritkán érezhető ennyire kézzelfoghatóan. A felemelő perceket természetesen óriási álló vastaps zárta, és mindannyian egyként éltük át ezt a közös és rendkívül megható pillanatot. 

A különleges meglepetés a SzerencsejátékZrt „Tarts velünk egy akadálymentes jövőért!” szemléletformáló kampányának részeként, a fogyatékossággal élő emberek világnapja alkalmából valósult meg.

Köszönjük a Baltazár Színház / Baltazar Theatre társulatának és a Szerencsejáték Zrt.-nek, hogy közösen megvalósíthattuk ezt a lélekmelengető kezdeményezést. Minden bizonnyal sosem felejtjük majd el.