2024. október 9., szerda


Decemberben új zenés mesejáték bemutatójával, januárban pedig az 1600. Macskák előadással várjuk nézőinket! A jegyelővétel október 10-én 10.00 órakor indul a jegypénztárban, 12.00 órától pedig online, a madach.jegy.hu oldalon.

December 7-én mutatja be a Madách Színház Csukás István Gyalogcsillag című zenés mesejátékát. A lyukas hordó, a törött létra és a fogatlan gereblye a szemétdombra kerülve fellázad és elmenekül, de ezzel végül a Fecskefiút és a Rózsalányt is megmentik. Csukás István színműve humorral, játékosan tanítja és szórakoztatja a gyerekeket, de persze szüleiket is.

Az előadás a Madách Színházban első rendezése Vaszilenko Eugéniának, aki több mint 10 éve Szirtes Tamás munkatársa a világsikerű musicalek színrevitelében. Gulyás Levente zeneszerző új szerzeményei teszik a darabot olyan zenés művé, amely illik a teátrum repertoárjához. Jelmeztervezőként Horányi Juli, díszlettervezőként pedig Vízvárdi András neve garancia arra, hogy az előadás a közönség legújabb kedvence legyen.

Az előadás főszereplői: Kerényi Miklós Máté, Békefi Viktória, Sándor Dávid, Weil Róbert, Molnár Gyöngyi, Baksa András és Wégner Judit.

2025. január 5-én az 1600. Macskák előadással köszöntjük az Újévet. A magyar színházi életben egyedülálló, hogy megszakítás nélkül 1600 alkalommal kerüljön színre egy előadás. Hamarosan 42 éve, 1983. március 25-én mutatta be a Madách Színház Andrew Lloyd Webber mára legendássá vált művét Szirtes Tamás rendezésében, Seregi László koreográfiájával, és változatlan formában, de természetesen folyamatosan megújuló szereposztással van repertoáron. 

A most következő időszakban a novemberi ünnepi koncertre és rendezvénysorozatra készülünk. Több programunk is ingyenes lesz a zenés színházzá válásunk 20. évfordulóját ünneplő sorozatban, ezekre csak regisztrálniuk kell nézőinknek. A regisztráció október 10-től elérhető a honlapunkon keresztül, a jegyvásárlással megegyező formában a madach.jegy.hu oldalon találják.