2024. szeptember 9., hétfő


Szeptember 20-án Les Misérables/A nyomorultak bemutatójával, az új generáció színrelépésével nyitja meg kapuit a teátrum. Szirtes Tamás rendező szerint „Victor Hugo mélyen hitt abban, hogy a törvényeken túl a világ igazi mozgatóereje az emberség és a kegyelem. És amitől úgy érzem, hogy ez rendkívül fontos történet ma is, az az, hogy a darab nyomatékosan hangsúlyozza a szeretet és a megbocsátás erejét, és az emberi szolidaritás fontosságát.”

Novemberben Örömkoncerttel és változatos programsorozattal ünnepeljük, hogy 20 éve vált zenés színházzá a Madách Színház! A jegyelővétel elindult, a pénztárunkban és online is megválthatják már jegyeiket nézőink.

2004-ben, Szirtes Tamás igazgató kinevezésének évében vált zenés színházzá a Madách Színház. Az elmúlt húsz év páratlan sikereket hozott, 25 világhírű és magyar musical, illetve zenés játék kapott helyet a repertoárunkon. Ezt megkoronázandó, november 14-15-16-17-én Örömkoncerttel örvendeztetjük meg hűséges nézőiket, ahol felcsendülnek az elmúlt húsz év legjelentősebb musicalsikerei.

Az Örömkoncert közreműködői: Arany Tímea, Baranyai Annamária, Borbély Richárd, Cseh Dávid Péter, Gadó Anita, Gallusz Nikolett, Jenővári Miklós, Kardffy Aisha, Mahó Andrea, Muri Enikő, Peller Anna, Posta Victor, Sánta László, Sasvári Sándor, Serbán Attila, Simon Boglárka, Solti Ádám, Szaszák Zsolt, Szemenyei János, Zámbó Brigitta, valamint a Madách Színház Zenekara, Tánckara és Kórusa.

Az Örömkoncert bemutatóját keretezi november 11-17. között a 20 ÉV! MusicalTitkok hete elnevezésű programsorozat. Izgalmas pódiumbeszélgetések, kiállítás, stand up előadás és az egyik legnépszerűbb program, kulisszajárás is szerepel a kínálatban. A nézők részt vehetnek tánc és énekpróbákon, tesztelhetik zenés színházi tudásukat kvízjáték formájában, számos interaktív program kalauzolja el a résztvevőket a színház csodálatos világába.

A húsz éves születésnapot egy Emlékkönyv formájában is megünnepeljük, terveink szerint az Örömkoncert hetében ennek megjelenése is várható.

Várjuk Önöket szeretettel az új évadban is a Madách Színházban!