2024. február 8., csütörtök


Pénteken indul a jegyértékesítés a Pretty Woman, a Mamma Mia! és a Macskák május-június-júliusi előadásaira, valamint az áprilisi repertoár-előadásokra!

Február 9-én reggel 10.00 órától a Madách Színház jegypénztárában, 12.00 órától a madachjegy.hu oldalon lehet megvásárolni a jegyeket. Minden további jegyirodában és internetes jegyértékesítő felületen február 10-én 12.00 órától lehet elérni a jegyeket. A nagy érdeklődés miatt egy vásárlás alkalmával előadásonként csak 6 db jegy váltható.

A Pretty Woman című musicalt szeptemberben mutattuk be, és hatalmas sikerét fémjelzi, hogy pillanatok alatt elfogyott rá eddig minden jegy. A nagy sikerre tekintettel újabb előadásokat tűztünk ki: június 16-tól július 20-ig folyamatosan a Pretty Woman lesz műsoron a Madách Színházban.

A Mamma Mia! előadásunkat május 18-tól június 2-ig, a Macskákat pedig június 5-11-ig láthatják nézőink.

Február 9-től válthatók jegyek az áprilisi repertoár-előadásainkra is. A legkisebbeket Vuk várja április 6-án és 7-én. A Madách Stúdión április 14-én kétszer lesz látható az Örökké fogd a kezem! Rudolf Péterrel és Nagy-Kálózy Eszterrel, illetve április 25-én és 27-én Jövőre, veled, ugyanitt! Szemenyei Jánossal és Kovács Lottival.

Találkozzunk az évadban még sokszor itt, a Madách Színházban!