2023. november 9., csütörtök


Januárban ismét műsorra tűzzük a régóta várt, nagy sikerű Aranyoskám című musicalt. A fergeteges humorú darabot január 12-től láthatják újra, címszerepben Sánta Lászlóval, Serbán Attilával és Szemenyei Jánossal.

Az Utazás a függöny mögé! című programunk az Aranyoskám előadásunkhoz kapcsolódó tematikával folytatódik. A kulisszajárás időpontja január 17. 18. 23. és 24., 16.30 óra.

November 10-én indul a jegyelővétel a januári repertoárunkra, valamint a Jézus Krisztus Szupersztár, az Én, József Attila és a Macskák tavaszi előadásaira. A jegypénztárunkban 10.00 órától, online a madachjegy.hu oldalunkon 12.00 órától válthatják meg jegyeiket.

A 2024-es évet a József és a színes szélesvásznú álomkabát című darabunkkal köszöntjük, amely január 3-án ünnepli a 300. előadását.

A Stúdió Színpadon januárban is látható lesz a Jövőre, veled, ugyanitt című vígjátékunk Szemenyei Jánossal és Kovács Lottival, valamint az Örökké fogd a kezem! – Rudolf Péterrel és Nagy-Kálózy Eszterrel.

Szintén november 10-től válthatók jegyek a januári gyermekelőadásokra: A Négyszögletű Kerek Erdő, Lúdas Matyi és immár megújult szereposztással a Vuk várja a legkisebbeket. A Fekete István regénye nyomán készült mesemusicalben Vuk szerepében Jenővári Miklós, Nyaúként pedig Horváth Mónika látható ezentúl.

A Madách Színház idén Húsvétkor is műsorára tűzi Andrew Lloyd Webber ikonikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalt. Március 27-től április 7-ig látható a nagy sikerű előadás, Szirtes Tamás rendezésében.

A költészet napjától, április 11-től 20-ig József Attila életéről készült musicalünk lesz műsoron, Jenővári Miklóssal és Szemenyei Jánossal a főszerepben.

Az évadban először április 23-tól 28-ig lesz látható a Madách Színházban a legendás előadás, a Macskák! Andrew Lloyd Webber klasszikusa több mint 40 éve változatlan formában, de folyamatosan megújuló szereposztással hódít a Madách Színházban.

Találkozzunk 2024-ben is a Madách Színházban!