2023. szeptember 8., péntek


Szeptember 11-én, hétfőn 10.00 órakor indul a jegyelővétel a novemberi repertoár előadásainkra!

November 3-án ünnepeljük Az Operaház Fantomja 20. születésnapját. A Madách Színházban már hagyományosnak mondható nagyszabású jubileumi előadással várjuk a nézőket, újra a színpadon láthatják majd mindazokat, akik az elmúlt 20 évben sikerre vitték a Fantom romantikus történetét. Az előadásra nagyon gyorsan elfogyott minden jegy, ezért úgy döntöttünk, hogy az ünnepi előadást teljes egészében megismételjük november 19-én este 19.00 órától.

Novemberben a Stúdió Színpadon újra műsoron lesz az Örökké fogd a kezem! című előadásunk Rudolf Péterrel és Nagy-Kálózy Eszterrel. Csehov és felesége szerelmének történetét Szirtes Tamás rendezte. A korábban online színházi formában bemutatott másik előadásunkat, a Jövőre, veled, ugyanitt című vígjátékot szintén láthatják nézőink novemberben a Stúdió Színpadon. A különös kapcsolat történetét feldolgozó előadásunkat Harangi Mária rendezte, szereplői pedig Szemenyei János és Kovács Lotti.

A Budapest 150 programsorozathoz kapcsolódóan két rendezvény is lesz novemberben a Madách Színházban. November 9-én este 19.30 órától a Stúdió Színpadon látható Kováts Kriszta és Nádasdy Ádám estje Budapest Bámészko címmel. November 17-én pedig a Tolnay Szalonban tartunk Madách MozimaratON-t, amelyen egymás után nézhetik meg irodalmi film-szín-játékainkat.

A Nagyszínpadon az évadban először lesz látható november 28-30-ig a Csoportterápia című musical comedy. A gyermekeket pedig a Négyszögletű Kerek Erdő, a Lúdas Matyi és Vuk várja novemberben.

Találkozzunk minél többször itt, a Madách Színházban!