2023. augusztus 24., csütörtök


Pretty Woman, A tizenötödik, Aranyoskám, Örökké fogd a kezem!

Indul a 2023/24-es évad, szombat reggel 10.00 órától indul a jegyelővétel!

Találkozzunk hétvégén a Terézvárosi Fesztiválon, helyszín: Budapest, Podmaniczky utca! Augusztus 25-27-ig tart a TeFeszt! rendezvénye, amelyen jegyárusító sátrunkban, illetve szombaton a színpadon is várunk mindenkit sok szeretettel. 

  • Szeptember 15-én a Pretty Woman című musical bemutatójával indul a Madách Színház új évada. A világhírű romantikus film musical változatát Szirtes Tamás rendezésében, Gubik Petra, Arany Tímea és Zámbó Brigitta főszereplésével visszük színre. Az őszi előadásokra már minden jegy elkelt, 2024 februárjában tűzzük majd újra műsorra. Ezekre az előadásokra a jegyelővétel augusztus 26-án, szombaton reggel 10.00 órakor indul a jegyelővétel a TeFeszt!-en a Madách Színház sátrában. Online, a madachjegy.hu oldalon augusztus 28-án, hétfőn 12.00 órától lehet majd megvásárolni a belépőket. A színház jegypénztára szintén hétfőn, augusztus 28-án nyit ki a nyári szünet után, reggel 10.00 órakor.
  • Augusztus 26-án, szombaton délután 15.00 órától a TeFeszt! nagyszínpadán A tizenötödik című előadásunkból láthatnak részleteket Jenővári Miklós, Békefi Viktória, Weil Róbert és Sánta László előadásában. Az előadást 2024. március 14-23-ig láthatják újra a Madách Színházban, de szombaton reggel 10.00 órától már megvásárolhatók a jegyek a TeFeszt!-en a Madách Színház sátrában.
  • A tavaszi nagysikerű bemutató és teltházas előadások után október 22-én és 27-én lesz újra látható a Madách Stúdión az Örökké fogd a kezem! című előadásuk Rudolf Péterrel és Nagy-Kálózy Eszterrel. A jegyelővétel ezekre az előadásokra is szombaton reggel kezdődik a TeFeszt!-en. Szintén itt vásárolhatók meg először az Aranyoskám című musicalünk 2024 januári előadásainak belépőjegyei. 

Indítsák velünk a színházi évadot a hétvégén, a Terézvárosi Fesztiválon!