2023. február 3., péntek


Szeptemberben hatalmas sikerrel mutattuk be az Aranyoskám című musicalt Szirtes Tamás rendezésében, Sánta Lászlóval, Serbán Attilával és Szemenyei Jánossal a főszerepben. A rendkívüli sikert jelzi, hogy a februári húsz előadásra is minden jegy elkelt már.

Jó hírünk van: július 1-22-ig újabb szériát tűztünk műsorra, amelyre a jegyeket február 10-től vásárolhatják meg.

Az idén 40 éves Macskák tavaszi előadásaira is elkelt már minden jegy, ezért a legendás musicalt május és június végén is láthatják nézőink.

Áprilisban végre élőben is bemutatjuk Carol Rocamora: Örökké fogd a kezem! című művét. Majdnem három évvel az online bemutató után Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter a Madách Színház Stúdió Színpadán játssza majd Csehov és Olga Knyipper szerelmének történetét, Szirtes Tamás rendezésében. Online közvetítésen tízezernél is többen látták, akik pedig élőben is szeretnék megnézni, április 6-án és 7-én alkalmuk lesz rá.

Tavasszal a magyar zenés előadások rajongóira is számítunk: április 21-23-ig a Csoportterápia, 28-30-ig pedig a Meseautó várja a közönséget.

A legkisebbekről sem feledkeztünk el: április 15-én a Négyszögletű Kerek Erdő, 16-án pedig a Lúdas Matyi kerül színre.

Az évad második felének szinte minden előadására megválthatják jegyeiket február 10-től, találkozzunk a Madách Színházban tavasszal és nyáron is!